توجه توجه :
مبلغ پرداختی به صورت آنلاین ، جهت ثبت نام در طرح و به منزله بیعانه میباشد
هزینه نهایی پس از مشخص شدن وضعیت بیمه ای اشخاص اعلام خواهد شد
چکاپ کامل زنان شامل چه مواردی میشود؟
حتی اگر دچار بیماری نیستید و علائمی ندارید می بایست چکاپ های پزشکی را انجام دهید. این چکاپ ها از این نظر ضرورت دارند که ، از بیماری ها جلوگیری کنیم و اگر بیماری وجود دارد که فاقد علائم است، آن را شناسایی کنیم.
در سیستم یکپارچه درمان شیرین در کنار شما هستیم تا به صورت vip و با بهترین اساتید چکاپ های لازم را متناسب با سن شما به انجام رسانیم.
1-انجام چکاپ آزمایشات پایه همراه با آیتم های آزمایشگاهی سرطان
2- بررسی شاخص توده بدنی(BMI)
3-تهیه لیست و اطلاعات جهت معین نمودن نوبت های ماموگرافی ، سونو،معاینه پزشک و... بر اساس توالی زمانی
4-هماهنگی و تدارک زمان مراجعه به سونو گرافی مراکز/ ماموگرافی
5-بررسی فرآیندهای انجام شده توسط پزشک فوق تخصص زنان
6-انجام تست های پاپاسمير و HPV
7-سنجش تراكم استخوان
8- در صورت لزوم هدایت و ارجاع به سمت اساتید حوزه های مختلف
سالانه هزاران مورد ابتلا به سرطان در ایران و و میلیونها مورد در جهان رخ می دهد که در صورت تشخیص به موقع و زود هنگام علاوه بر کوچک بودن مقیاس بیماری ویا تومور کنترل و هزینه درمان آن در کمترین حالت ممکن قرار می گیرد .
در حال حاضر از هر 7 بانوی ایرانی یک نفرمبتلا به کانسر می باشد که در صورت عدم غربالگری وپیشگیری به یک نفر ازهر 4 نفر گسترش می یابد.
نقش سونوگرافی در تشخیص سرطان پستان
در حالی که می توان از سونوگرافی پستان برای ارزیابی توده در سینه استفاده کرد، اما نمی توان از آن برای تعیین اینکه آیا توده سرطانی است یا نه استفاده کرد. این امر تنها در صورتی انجام می شود که نمونه ای از بافت یا مایعات از توده برداشته شود و در آزمایشگاه آزمایش شود. برای به دست آوردن نمونه بافتی یا مایعات، پزشک ممکن است بیوپسی هدایت شده با سونوگرافی را انجام دهد. در طی این روش، پزشک از سونوگرافی پستان به عنوان راهنما استفاده می کند در حالی که نمونه بافت یا مایع را خارج می کند. سپس نمونه برای تجزیه و تحلیل به آزمایشگاه ارسال می شود.
سونوگرافی پستان و MRI
بسیاری از مطالعات نشان داده اند سونوگرافی و تصویربرداری با رزونانس مغناطیسی (MRI) می تواند با تشخیص سرطان های پستان که ممکن است با انجام ماموگرافی قابل رویت نباشد به ماموگرافی کمک کند. پزشک می تواند برای تشخیص مناسب هر یک از این تست ها را استفاده کند. MRI در ترسیم سرطان پستان از سونوگرافی حساس تر است، اما MRI ممکن است در دسترس همه خانم ها نباشد. اگر غربالگری MRI انجام شود، سونوگرافی لازم نیست. اگرچه ممکن است از سونوگرافی برای توصیف ناهنجاری های بیوپسی مشاهده شده در MRI استفاده شود.
نتایج یک سونوگرافی پستان چه چیزی را نشان می دهد؟
تصاویر تولید شده توسط سونوگرافی پستان به رنگ سیاه و سفید است. کیست، تومور و رشد به عنوان مناطق تاریک در اسکن ظاهر می شوند. لکه تاریک در سونوگرافی به معنای ابتلا به سرطان پستان نیست. در حقیقت، بیشتر توده های پستان خوش خیم هستند. اگر پزشک توده ای پیدا کند که نیاز به آزمایش بیشتر داشته باشد، ممکن است ابتدا MRI را انجام دهد و سپس نمونه ای از بافت یا مایعات را از بین می برد. نتایج بیوپسی به پزشک کمک می کند تا تشخیص دهد توده خوش خیم یا سرطانی است.
نقش ماموگرافی در تشخیص سرطان پستان
ماموگرافی یکی از واجب ترین آزمایش ها برای خانم ها است.
زنان نیاز دارند که به صورت دورهای آزمایشاتی برای جلوگیری از ابتلا به بیماری سرطان پستان انجام دهند. یکی از عالیترین آزمایشاتی که میتواند تشخیص دقیقی از این بیماری داشته باشد، آزمایش ماموگرافی است. یکی از روشهایی که برای غربالگری پستانها برای تشخیص وجود سرطان انجام میشود ماموگرافی است. در این روش به کمک دستگاه ماموگرافی، از سینهها با اشعه ساطع شده ایکس، عکس برداری میشود. این روش یکی از بهترین روشها برای تشخیص زودهنگام سرطان پستان است.
نتایج تحقیقات در زنانی که بعد از چهل سالگی هر سال یکبار به طور مداوم آزمایش ماموگرافی را انجام داده اند نشان می دهد احتمال مرگ بر اثر سرطان سینه در این افراد کاهش چشمگیری پیدا می کند. آزمایش ماموگرافی هیچ کمکی به پیشگیری از سرطان سینه نمی کند. با این حال تشخیص به موقع وجود تومورها و ناهنجاری ها در بافت پستان باعث می شود نشانه های سرطان زودتر تشخیص داده شود و فرد با احتمال کمتری نیاز به انجام شیمی درمانی برای از بین بردن تومورهای پستان پیدا کند.
علاوه بر این، انجام تست ماموگرافی به زنان کمک می کند آگاهی بیشتری نسبت به وضعیت سلامتی پستان های خود پیدا کنند. این امر باعث می شود زنان تا 98 درصد نسبت به عدم ابتلا به سرطان در صورت منفی بودن نتایج تصویربرداری ماموگرافی اطمینان حاصل کنند.
نقش پاپ اسمیر در غربالگری
پاپ اسمیر نوعی آزمایش برای خانمهاست که برای تشخیص سرطان دهانه رحم انجام میشود. در این آزمایش، سلولها از دهانه رحم جمعآوری میشود.
دهانه رحم، پایین رحم در بالای واژن قرار دارد. اگر سرطان دهانه رحم به موقع و با انجام تست پاپ اسمیر شناسایی شود، بیمار شانس بیشتری برای درمان خواهد داشت.
علاوه بر این، تست پاپ اسمیر این امکان را به بیمار میدهد که هرگونه تغییر غیر طبیعی در سلولهای دهانه رحم تشخیص داده شود و پزشک از ابتلای بیمار به سرطان در آینده جلوگیری کند.
تشخیص زودهنگام این سولهای غیر طبیعی با آزمایش پاپ اسمیر اولین قدم برای توقف این نوع از سرطان است.
هدف از انجام تست پاپ اسمیر چیست؟
این تست همانطور که برای شما گفته شد به هدف غربالگری سرطان دهانه رحم مورد استفاده قرار میگیرد. پاپ اسمیر معمولا همراه با معاینه لگن برای بیمار انجام میشود. در خانمهای بالای ۳۰ سال ممکن است با آزمایش ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) انجام گیرد.
ویروس HPV نوعی عفونت شایع مقاربتی است که میتواند منجر به سرطان دهانه رحم شود. در برخی از مواقع آزمایش HPV ممکن است به جای تست پاپ اسمیر انجام گیرد.